Levelet kapott a barangoló a NAV-tól!

Megérkezett az értesítés az adóhatóságtól az idei évi adó egy százalék összegéről. Ezt az összeget az évi adóból ajánlhatja fel az adófizető egy a számára szimpatikusnak tűnő szervezet részére.

A 2013. évi adóból 147.497 Ft-ot juttattak nekünk a felajánlók. Ez több, mint az elmúlt évi, mely 128.037 Ft volt. Azért is örömteli számunkra ez a sok felajánlás, mivel az adószabályok változása miatt a felajánlott összeg a legtöbb szervezetnél csökkent, míg nálunk nőtt. Megtisztelő ez a bizalom, ami azt jelzi, hogy sokan gondolták úgy, helyesen használjuk fel az adományukat. Az elmúlt évben befolyt összegből a Civilek Háza felújítási- és átalakítási költségeihez járultak hozzá a felajánlók.

Az is örömteli, hogy míg az elmúlt évben hetvennégyen, az idei évben ennél többen, nyolcvannyolcan ajánlották fel egyesületünknek az adójuk 1 %-át.

Ezt a nem kevés összeget a Barangoló Közösségi Házban hamarosan induló tehetséggondozó programunk finanszírozásához fogjuk felhasználni. Az év végén kezdődő Ugródeszka tehetséggondozó program részleteit még nem áruljuk el, mivel a végleges forma még kidolgozás alatt van. De elég legyen annyi, hogy iskolásaink továbbtanulási esélyeit kívánjuk javítani.

Reméljük, hogy jövőre is számíthatunk megtisztelő bizalmukra! Az idei felajánlásokat köszönjük:

a Barangoló Közhasznú Egyesület