Mosolygós Hírlap-karácsony

A Népújság Kft., a Beol és a Békés Megyei Hírlap kiválasztott öt békés megyei civil szervezetet, köztük a végegyházi Barangoló Közhasznú Egyesületet, hogy a lap olvasói által gyűjtött adományokat szétosszák.

Az adományokat szállító teherautó december 21-én, szerda délelőtt érkezett meg a Barangoló Közösségi Házhoz, s még aznap este egyesületünk önkéntesei szétválogatták azt. A csomagok felnőtt és gyermekruházatot, játékokat és könyveket tartalmaztak. Igyekeztünk úgy válogatni a csomagokba, hogy meglepetésünk minél nagyobb örömöt okozzon. Próbáltuk elképzelni, ki minek örülne legjobban, milyen méretű ruha lesz megfelelő, vajon tetszeni fog-e!  Nem volt könnyű a dolgunk, de nagyon jó érzés volt együtt dolgozni a jó ügy érdekében. Ezen az estén is beigazolódott a mondás: jobb adni, mint kapni!

A kapott adományból készített csomagok közel negyven fő karácsonyát szépítették meg. Hagytunk néhány játékot és könyvet még a Közösségi Házban, hogy a Végegyháza Karácsonyfáját avató gyerekeknek is hozzon Jézuska ajándékot!

Barangoló Közhasznú Egyesület