Miénk itt a tér

MEGVAN AZ ELSŐ EZRES…

Június közepén ért véget a Barangoló Közösségi Ház felújítása, természetesen csak fizikai valójában, hiszen számos engedély, elektromos ki- és bekötés még hátra volt.

Bővebben...

 

 VALAMI BŰZLIK VÉGEGYHÁZÁN…

Az utóbbi néhány évben figyeltünk fel arra, hogy egyre inkább romlik a helyzet településünkön, vagy - ahogy mondani szokták - valami bűzlik Végegyházán.

Bővebben...

 

ELSTARTOLT A KUKAFITNESZ ÚJRAHASZNOSÍTVA KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM

Projektnyitó rendezvénnyel indult útjára a Barangoló Közhasznú Egyesület környezetvédelmi programja Kukafitnesz Újrahasznosítva címmel. A rendezvényre 2018. január 23-án került sor a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

ÖKODÉLUTÁN

Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódva a Barangoló Közhasznú Egyesület 2017. november 25-én délután tartotta a „Játszd újra…” hulladékmegelőzési és újrahasznosítási hét Végegyházán című program záróeseményét, a gyerekeknek rendezett ökodélutánt.

Bővebben...

 

 

KUKAFITNESZ ÚJRAHASZNOSÍTVA, ISMÉTELHET A BARANGOLÓ!

A Földművelődési Minisztérium által kiírt pályázat kedvező elbírálása után rajtolhat el környezetvédelmi rendezvénysorozatunk. Ugyanis újabb támogatást kaptunk a hulladékcsökkentő lakossági szemléletformáló programunkra, a Kukafitneszre.

Bővebben...

 

Megkezdődött a házi szelektív gyűjtés nálunk is, ami azzal is jár, hogy mindenki megkapta a nagy sárga kukákat. Természetesen nem is lennénk végegyháziak, ha nem kísérné némi elégedetlenkedés és háborgás az eseményt.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület hetedik alkalommal is csatlakozott a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért országos akcióhoz, melyhez idén a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai is aktívan részt vettek.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület vehette át az idei Európai Hulladékcsökkentési Díjat egyesület-civil szervezet kategóriában 2017. május 18-án, Barcelonában.

Bővebben...

 

Negyedszer került megrendezésre a Száraz- ér a mi vizünk környezetvédelmi vetélkedő 2017. április 28-án délután, ezúttal Nagybánhegyesen, a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskolában.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Gyermekekért Egyesület 2017. április 22-én rendezte meg a 10. Föld Napja Kalandtúrát, mely délelőtt 9 órakor kezdődött a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület hetedik alkalommal rendezte meg községünkben hulladékcsökkentő akcióját, melyen 2017. április 1-jén délelőtt versengtek diákjaink az elsőségért a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület madáretetők készítésére hívta a gyerekeket 2016. november 26-án délután, melyeknek az alapanyagául a mindenhol megtalálható PET palackot választottuk. Célunk az volt, hogy idén is jöjjön ezzel az ajándékkal a madarakhoz a Mikulás.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület – csatlakozva az Európai Hulladékcsökkentési Héthez – 2016. november 19-én délután a feleslegesség vált csomagolóanyagok hasznos felhasználásával játszóházba hívta a gyerekeket Közösségi Házunkba.

Bővebben...

 

„Nulla hulladék” - hulladékcsökkentési hét Végegyházán, a Barangoló Közösségi Házban. A Barangoló Közhasznú Egyesület is csatlakozik az Európai Hulladékcsökkentési Héthez, amelynek fókuszában idén a csomagoló anyagok állnak. A rendezvénysorozatra november 19. és 27. között kerül sor, ahol is nem csak a gyermekek, de a felnőttek is találhatnak érdekes programelemeket.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2016. október 23-24. között környezetvédelmi és takarítási akciót hirdetett Végegyházán.

Bővebben...

 

Egy hét múlva, jövő vasárnap kerül sor a Nagy Ho-Ho-Ho Horgászversenyre, idén már kilencedik alkalommal. Ez a verseny, amelyet a Barangoló Közhasznú Egyesület szervezett a Száraz-ér partjára, sajnos már két éve nem találja a helyét.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2016. április 30-án, 14 órakor várta az önkénteseket a Barangoló Közösségi Házban, hogy faluszerte gyűjtsük a szemetet, valamint a Száraz-ér partján és a végegyházi Horgásztónál pihenőpadokat helyezzenek ki.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Gyermekekért Egyesület 2016. április 23-án rendezte meg a kalandtúrát, mely délelőtt 9 órakor kezdődött a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület Kukafitnesz szelektíven projektzárója adta az alkalmat arra, hogy aláírásra kerüljön 11 Dél-békési intézmény és szervezet közös környezetvédelmi és szemléletformáló programjának alapító okirata.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület felhívására ismét PET palackok taposására gyűltünk össze a Barangoló Közösségi Házban 2016. március 26-án, mely egyben a Kukafitnesz szelektíven környezetvédelmi szemléletformáló program egyik versenyfeladata is volt.

Bővebben...

 

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2016. március 12-13-a között környezetvédelmi akcióra hívta a végegyháziakat. Ez a hétvége is része annak a közel egy hónapos környezetvédelmi programsorozatnak, amely a környezetvédelmi konferenciával vette kezdetét és a Tapossa Laposra nappal ér véget.

Bővebben...

 

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület és a Barangoló Közhasznú Egyesület szervezésében Száraz-ér a mi vizünk címmel környezetvédelmi konferenciára hívtuk meghívott vendégeinket 2016. március 1-jén, a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

A Kukafitnesz szelektíven program keretében 2016. február 2-án a Barangoló Közhasznú Egyesület kerekasztal találkozót szervezett a témáról a Barangoló Közösségi Házban, mely egyben a Legyél Te Is Válogatós című kiállítás megnyitója is volt.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 5