Barangoló

HOGY ÚJRA LEHESSEN GYŰJTEMÉNYES HÁZ!

A Barangoló Gyűjteményes Ház újbóli megnyitása és az újszerű intézmény jövője is szerepelt a Barangoló Közhasznú Egyesület közgyűlésének napirendjén. A közgyűlés egyhangúlag döntött az intézmény újbóli megnyitása és a kibővített tevékenységgel való üzemeltetés mellett.

Bővebben...

 

VARÁZSLATOS ÉV VOLT!

Ritkán mondhatjuk el, hogy szinte minden sikerül, amihez nyúlunk, de a Barangoló Közhasznú Egyesület 2017-es éve ilyen volt. Egyben biztosak vagyunk, nehéz lesz felülmúlni.

Bővebben...

 

BEBARANGOLTUK TOLNÁT, BARANYÁT

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2017. október 14-15-én csapatépítő kirándulást szervezett Szekszárd-Mohács úticéllal.

Bővebben...

 

Az Európai Hulladékcsökkentési Díj várományosait a spanyol szervezők meghívták a díjátadó ünnepségre, így két feledhetetlen napot tölthettünk Barcelonában, 2017. május 18-19. között.

Bővebben...

 

Döntős lett a Barangoló Közhasznú Egyesület

„Nulla Hulladék” – hulladékcsökkentési hét Végegyházán című programja

a 2016-os EWWR (European Week for Waste Reduction) díjra

Bővebben...

 

A mikrocenzus, azaz „népesség-összeírás” a társadalmi folyamatokat követi nyomon. A kérdőívre adott válaszokból naprakész információk nyerhetők belőle a népesség nagyságáról, összetételéről életkor, nem, családi állapot, iskolai végzettség, foglalkoztatottság, nemzetiség és sok más fontos demográfiai mutató szerint, valamint részletes képet kaphatunk a háztartások és a családok főbb jellemzőiről és a lakásállomány főbb adatairól is.

Bővebben...

 

Barangoló végegyháziak a villányi borvidéken!

A Barangoló Közhasznú Egyesület ötödik alkalommal indította meg barangoló hadait nyugat felé. A mostani portya célja Villány és Siklós volt. A túrára november 14-15-e között került sor.

Bővebben...

 

 

Megtisztelő bizalom!

A Barangoló Közhasznú Egyesület az adó egyszázalékos felajánlásokból az idei évben 207 ezer forintot kapott. Ez az összeg az eddigi legmagasabb, ami azt jelzi, sokan elismerik munkánkat.

Bővebben...

 

Öntsünk tiszta vizet a pohárba

Az utóbbi időben többször felreppent az a hír, hogy a Barangoló Közhasznú Egyesület helytörténeti gyűjteménye a Hargittai épületbe vagy, ahogy sokan ismerik, a volt Remedium-Idősek Klubja helyére költözik. Természetesen jó végegyházi szokás szerint ez ügyben csak minket nem kérdezett meg senki, hogy valóban így igaz-e!

Bővebben...

 

 

II. Magyar Sakkvilág Kupa

 Ászár, 2014 - végegyházi részvevőkkel!

Bővebben...

 
Jövő hétfőtől elérhetőek az új lakossági energiahatékonysági pályázatok!
Jövő hétfőtől lesznek elérhetőek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai, összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre három különböző pályázatból - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben...

 

„Megrészegítettük” az extrém sportnapot

Az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat 2014. szeptember 13-án rendezte meg Orosházán az Extrém Sportnapot, melynek Civil Falujában a Barangoló Közhasznú Egyesület is kitelepült.

Bővebben...

 

„Előttem az utódom”

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete 2014. augusztus 8-10. között tartotta hagyományos civil konferenciáját Doboz-Szanazugban, melynek témája idén a generációk közötti párbeszéd volt.

Bővebben...

 

 

Ópusztaszeri dombfoglalás

A Barangoló Bejárós Tábor tagjai 2014. július 24-én zárókirándulásukként az Ópusztaszeri Emlékparkba látogattak el.

Bővebben...

 

 

A Dunakanyarban barangoltunk

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2014. július 19-20-a között immár a negyedik kirándulását szervezte meg, ezúttal Szentendre és Visegrád volt az úti cél.

Bővebben...

 

Orosházára barangoltak a táborosok

A Barangoló Bejárós Tábor tagjai 2014. július 10-én Orosházára kirándultak: a Szántó Kovács János Területi Múzeumba és a Tornyos Kaland Farmra látogattak el.

Bővebben...

 

 

Pusztaottlakára barangoltunk

A Barangoló Közhasznú Egyesület kirándulást szervezett végegyházi gyerekeknek a pusztaottlakai Családi és gyereknap egész napos rendezvényére, 2014. május 4-én.

Bővebben...

 

 

Másodszor is biciklire pattantunk

A Barangoló Közhasznú Egyesület uniós forrásból megvalósuló Barangolások az Egészség Földjén programjában ismét biciklitúrát szerveztünk 2014. április 05-én. Szombaton 8 óra előtt már gyülekeztek az érdeklődők a végegyházi Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

 Ne dobjuk a lovak közé a gyeplőt…

2014. április 06-án kerül sor az országgyűlési képviselőválasztásra, ahol is nem kisebb a tét, mint hogy kik képviselnek minket az országgyűlésben, kik hozzák meg azokat a döntéseket, amelyek meghatározhatják az elkövetkezendő időszak történéseit.

Bővebben...

 

 

Mutasd magad…!

A Mutasd Magad Dél-Békés amatőr művészeti rendezvény március 22-i fordulója a mezőhegyesi József Attila ÁMK-ban került megrendezésre, melyen a hazai produkciók mellett végegyházi előadásokat is megtekinthetett a közönség.

Bővebben...

 

 

Nagybánhegyesi civil nap

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete szervezésében a civil konferenciára került sor 2014. február 22-én, a nagybánhegyesi Polgármesteri Hivatalban.

Bővebben...

 

 

Vörökeresztes önkéntes program zárókonferenciája

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete Az önkéntesség helyi népszerűsítése és önkéntes pont létrehozása Mezőkovácsházán című projektje 2014. február 15-én zárult le.

Bővebben...

 

 

Magyar Sakkvilág Kupa

 Ászár,2013 - végegyházi részvevőkkel!

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 4