Civilek Háza

A Barangoló Közhasznú Egyesület működésének és tevékenységének tíz évéről könyvet jelentetett meg, Tíz éves a Barangoló címmel.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület a 2017-es rendelkező évben 74 magánszemély felajánlását kapta meg a személyi jövedelemadó 1 %-ából.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2016 májusában adta be támogatási kérelmét a Vidékfejlesztési Program keretén belül a „Vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése” pályázati forrásra.

Bővebben...

 

A Civil Kerekasztal 2017. május 23-i találkozója az önkéntesség témakörét járta körül, melynek helyszíne a Barangoló Közösségi Ház volt.

Bővebben...

 

Egyesületünk, a Barangoló Közhasznú Egyesület évi oktatására kerített sort 2017. április 29-én a Barangoló Közösségi Házban. A jelenlévő tagok, önkéntesek és munkavállalók részére szükséges évente baleset és tűzvédelmi oktatást tartani, és ha már összejöttünk, akkor megejtettük az esélyegyenlőségi tudásbővítést is.

Bővebben...

 

A civil szervezetek életében elengedhetetlen, hogy a meglévő pályázati lehetőségeket kihasználva pályázzon működési és szakmai területen egyaránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesületünk, a Barangoló Közhasznú Egyesület civil pályázatának elbírálása után a kiíró döntése alapján támogatást nyertünk.

Bővebben...

 

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület évi rendes közgyűlését tartotta a Barangoló Közösségi Házban 2017. február 04-én. A közgyűlés programja az elmúlt évi tevékenység ismertetésén felül a jövő évi munkaterv és programterv elfogadása volt.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2017. január 14-én tartotta évi rendes közgyűlését a Barangoló Közösségi Házban.

A BARANGOLÓ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2016. ÉVI PROGRAMJAI KÉPEKBEN 

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület karácsonyi kerekasztalra invitálta Végegyháza civil szervezeteit, intézményeit, önszerveződő közösségeit. A település szervezetei csaknem teljes számban képviseltették magukat a Barangoló Közösségi Házban rendezett találkozón.

Bővebben...

 


A Barangoló Közhasznú Egyesület 2016. november 22-én rendezte meg kerekasztal találkozóját az Európai Hulladékcsökkentési héthez kapcsolódva.

Bővebben...

 

Amikor 2007-ben a Barangoló Közhasznú Egyesület megalakulása után megszületett az ötlet, hogy Barangol a Mikulás néven szervezzünk akciót, magunk sem gondoltuk, hogy ilyen sikeres lesz. Az elmúlt kilenc akció során több mint ezer gyermeket lephettünk meg, az akcióink során. Az idei évben már tízedik alkalommal indul útjára a gyermekek kedvence, a Télapó.

Bővebben...

 

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület nyolc éven keresztül majálisozott Végegyházán, e hagyomány idén megszakad. A Végegyházi Majális egész napos rendezvényének története elevenedik meg az alábbi sorokban.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2016. február 13-án 16 órától tartotta évi rendes közgyűlését a Barangoló Közösségi Házban, igazi barangolós módon.

Bővebben...

 

Az egyesületeket, alapítványokat, bizonyos intézményeket támogathatja mindenki, aki fizet személyi jövedelemadót, a befizetett adója egy százalékával. A felajánlott összeget azok a szervezetek kapják meg, akiket a támogatók megjelölnek, és jogosultak a felajánlások gyűjtésére.

Bővebben...

 

Elérkezett a 2016 év, és nem csak a fogadalmak, hanem a munkába való visszazökkenés ideje is megérkezett. Nincs ez másként a Barangoló Közösségi Házban sem, újra indulnak klubjaink, szakköreink, ismét elérhetőek lesznek szolgáltatásaink, kezdődnek a tevékeny hétköznapok.

Bővebben...

 

 Új szolgáltatás a Civilek Házában

Az idei ősztől régi és új szakkörökkel, valamint szolgáltatásokkal várja a végegyháziakat a Civilek Háza - Barangoló Közösségi Ház. Az őszi nyitva tartás szeptember 14-én lép életbe.

Bővebben...

 

A jövő útja...

Úgy tűnik, hogy a Barangoló Közhasznú Egyesület közösségi háza, amely a Civilek Háza funkciót is ellátja, az idei évben zavartalanul működhet, biztosítva az eddig megszokott szolgáltatásait, és talán még egy kis profilbővítésre is sor kerülhet.

Bővebben...

 

Szolgáltatásaink sikeresek!

A Civilek Háza - Barangoló Közösségi Ház nem csak programjaival áll a végegyháziak rendelkezésére, de számos olyan szolgáltatást is nyújt,  ami segíti a lakosságot és a szervezeteket.

Bővebben...

 

A jó példa ragadós

Községünkben, Végegyházán a civil szervezetek is igyekeznek kivenni részüket a foglalkoztatás bővítésében, az emberek számára a hasznos munka biztosításában. Az önkéntes munkán keresztül pedig segíthetünk a foglalkoztatást helyettesítő támogatás magtartásában.

Bővebben...

 

Új szabályok, új évad, régi kérések!

„Kérjük, támogassa Ön is adója egy százalékával szervezetünket!”- mostanában ismét többször elhangzik majd ez a kérés. Minden év elején kezdetét veszi a nagy civil egy százalék-gyűjtő kampány, amely közel öt hónapig tart. A tét nem kicsi, hiszen körülbelül 6,7 milliárd forintról van szó, amely igen szép summa.

Bővebben...

 

 

A barangolósok folytatják a megkezdett munkát!

Minden év elején számvetést készítenek civil szervezeteink, nem tett másképp a Barangoló Közhasznú Egyesület sem. 2015. január 31-én 17 órai kezdettel kerített sort évi rendes közgyűlésére a végegyházi Civilek Házában.

Bővebben...

 

 

Évnyitó Civil Kerekasztal

A Civil Kerekasztal ez évi első találkozójára került sor 2015. január 20-án a végegyházi Civilek Házában.

Bővebben...

 

Új év – változatlan szolgáltatások

Egyre inkább bejáratódik a közel másfél éve felújított Barangoló Közösségi Ház, amely otthont ad a Civilek Házának is. A két funkció tökéletesen kiegészíti egymást, hiszen a kulturális és közösségi élet egy tőről fakad.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 8