Események

KÖSZÖNJÜK AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET!

Tavasszal kezdődött meg gyűjtésünk, amelyet a Barangoló Gyűjteményes Ház új helyszínének otthont adó épület megvásárlására indítottunk. Sokan segítettek abban, hogy a szükséges összeg összegyűljön az erre a nemes ügyre nyitott számlán. A gyűjtés elsődleges célja a ház árának, nyolcszázezer forintnak az összegyűjtése volt, ami szépen haladt, hónapról hónapra nőtt az összeg a számlán.

Bővebben...

 

VÉGET ÉRT TIZEDIK TÁBORUNK

A Barangoló Közhasznú Egyesület egy hónapos bejárós táborának táborzárójára került sor 2018. július 27-én a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

ZÁRULT A KUKAFITNESZ ÚJRAHASZNOSÍTVA

A Barangoló Közhasznú Egyesület szemléletformáló környezetvédelmi programjának záró rendezvényére 2018. március 23-án délután került sor a végegyházi művelődési házban, melyen öt iskola diákjait láttuk vendégül.

Bővebben...

 

 

EGÉSZSÉGNAP ÉS ÚJRAHASZNOSÍTÓ NAP

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2018. február 17-én, szombaton 9-12 óráig tartalmas programmal várta a kicsiket, nagyokat és felnőtteket a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

ÚJÉVI GÁLA

A Barangoló Közhasznú Egyesület tizenegyedik alkalommal rendezte meg legnagyobb kulturális eseményét a végegyházi művelődési házban, 2018. január 27-én.

Bővebben...

 

KIS KARÁCSONY…A BARANGOLÓBAN

A Barangoló Közhasznú Egyesület tizenegyedik alkalommal invitálta „kiskarácsonyozni” a végegyházi gyerekeket a téli szünet kezdetén, 2017. december 22-23. között, a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

VÉGEGYHÁZÁN BARANGOLT A MIKULÁS!

Immár tizenegyedik alkalommal került sor a Barangoló Közhasznú Egyesület legnagyobb jótékonysági rendezvényére, a Barangol a Mikulásra. Akárcsak az előző tíz alkalommal, most is a végegyházi csemetéket kereste fel mikulásunk, felpakolt puttonyában sok-sok ajándékkal.

Bővebben...

 

 

HALLOWEEN PARTY

A Barangoló Közhasznú Egyesület halloween partyra hívta a gyerekeket, 2017. október 31-én délután, a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2017. október 7-én tartotta ünnepi közgyűlését az egyesület 10 éves fennállása alkalmából, melyre végegyházi és környékbeli településekből érkeztek vendégek a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület egy hónapos bejárós táborának záróünnepségére került sor 2017. július 28-án 18 órai kezdettel, a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület hagyományos egészségügyi állapotfelmérésére 2017. február 25-én került sor a Közösségi Házban, ahol a szűrővizsgálatokon kívül kézműves foglalkozással és egészséges ételek és italok kóstolójával vártuk látogatóinkat.

Bővebben...

 

Egyesületünk, a Barangoló Közhasznú Egyesület is csatlakozott a Kultúrházak Éjjel-nappal eseménysorozathoz, így 2017. február 10-12. között három programmal is vártuk vendégeinket. Akárcsak az elmúlt évben, az idén is fontosnak találtuk azt, hogy megmutassuk, milyen tevékenységeket folytatunk az egyesület keretein belül.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2017. január 28-án rendezte meg immár tizedik alkalommal az Újévi Gálát a végegyházi művelődési házban.

Bővebben...

 

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület tizedik karácsonyi rendezvényét a téli szünet kezdetén, 2016. december 22-23. között most is játszóházzal kezdtük. Az ünnepi hangulatot a karácsonyi díszek és ajándékok készítése mellett a gyerekek izgalma is fokozta.

Bővebben...

 

Önkéntesek napján indult tizedszer útjára a barangolós Mikulás

Nem terveztük ugyan, de tökéletes időzítésnek is nevezhetnénk, hogy a Barangoló Közhasznú Egyesület egyik legnagyobb önkéntes akciója, a Barangol a Mikulás december ötödikén, az önkéntesség napján ért el a végkifejlethez.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2016. október 31-én tökfaragásra és zenés-táncos összejövetelre hívta a gyerekeket a Barangoló Közösségi Házba, akik közül sokan szellemes jelmezbe is öltöztek.

Bővebben...

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2015 decemberében nyert pályázati támogatást az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóságától a szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő szemléletformáló kampányának megvalósítására, Kukafitnesz szelektíven címmel.

Bővebben...

 

 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2016. február 20-án délelőtt tartotta hagyományos egészségügyi állapotfelmérését Végegyházán, melyen most is egészséges ételekkel és italokkal vártuk a megjelenteket, no meg szokás szerint játszóházzal is készültünk erre az alkalomra.

Bővebben...

 

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Barangoló Közhasznú Egyesület 2016. január 30-án az Újévi Gálát a végegyházi művelődési házban.

Bővebben...

 

Végegyháza Karácsonyfája a közösségi házban

A Barangoló Közhasznú Egyesület kilencedik alkalommal avatta fel Végegyháza Karácsonyfáját, majd az ünnepi hangulatot karácsonyi bulival zártuk a gyerekekkel a Barangoló Közösségi Házban 2015. december 23-án.

Bővebben...

 

 Kis karácsony…kilencedszer

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2015. december 21-23. között várta ünnepi rendezvénysorozatával az érdeklődőket, bár karácsonyi készülődésünk jóval korábban kezdődött Végegyházán.

Bővebben...

 

Eljött végre a kedves Télapó!

Az idei évben kilencedik alkalommal szervezte meg a Barangoló Közhasznú Egyesület a Barangol a Mikulás akcióját Végegyházán. Nem kevesebb, mint 132 gyereket keresett meg télapónk, aki így 59 családnál tette tiszteletét. A Mikulás és rénszarvasai, no meg természetesen a krampusz december ötödikén délután vette nyakába a falut, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára.

Bővebben...

 

 Harmadszor is a mi vizünk a Száraz-ér  

Harmadszor került megrendezésre a Száraz- ér a mi vizünk környezetvédelmi vetélkedő 2015. november 7-én délután, ezúttal Tótkomlóson, a Természet Házában.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 11