Legyetek jók!

A Végegyházáért Közhasznú Alapítvány nemzeti ünnepünk előestéjét választotta arra, hogy megköszönje a végegyházi gyerekeknek közösségi munkájukat.

A március 15-i ünnepség után invitálta meg a Civilek Házába az alapítvány azokat az óvodás és általános iskolás gyerekeket, akik kivették a részüket az elmúlt időszak közösségi rendezvényeiből. Így kívánták megköszönni a közösségi munkát a nebulóknak.

A megjelent 37 gyereket az alapítvány nevében Baráth Mihály alpolgármester úr köszöntötte, és elmondta nagyon büszke arra, hogy ezek a gyerekek milyen ügyesen szerepelnek és teljesítenek az óvodában és iskolában. Kérte őket, hogy továbbra is legyenek ilyen ügyesek és lelkesek, és legyenek ilyen jók! Ezek után megkérte Varchó István polgármester urat, hogy adja át az ajándékcsomagokat. Polgármesterünk mielőtt a csomagokat átadta volna, annyit elmondott, hogy igyekezzenek a gyerekek abban a legjobbak lenni, amiben tudnak, és ha nem sikerül a legjobbnak lenni, akkor is fontos, hogy tudják tudásuk legjavát adták.

A gyerekek kicsit megilletődve vették át a csomagokat a polgármester bácsitól, de azért látszott a szemükben a büszkeség is.

A megjutalmazott gyerekek a következők voltak:

Óvodások: Agócs Dóra, Lipták Norbert, Lipták Zsolt, Sipos Martin

Iskolások: Angyal Edward Erik, Barta Lili Dorina, Faragó Natália, Győri Eszter, Kopócs Kitti, Nyári Attila, Szalay Balázs László, Varga Viktória, Czúth Bianka, Gál Nikoletta, Mészáros Dominika, Nyári Evelin, Vágó Brigitta Valentina, Zsoldi Krisztina, Csurár Ákos Valentin, Gál Noémi, Györgyi Kira Zoé, Jámbor Martin, Sipos Bianka, Korógyi Adél, Mráz Fatime, Sárközi Tamara Lotte, Andrej Andor, Cséffai Csilla Evelin, Kemény Dóra, Puporka Emese Katrin, Gábor Martina, Gyenes Kinga Katalin, Jámbor Krisztina, Angyal Karolina Imola, Nyári Ramóna, Sipos Angéla Anita, Szellék Andrea.

Remélhetőleg a Végegyházáért Közhasznú Alapítvány hagyományt teremtett ezen a tavaszi délutánon, és az elkövetkezendő években is megjutalmazza majd a „jó” gyerekeket.

A programot a Nemzeti Együttműködési Alap támogatta.

Horváth László