Hímző szakkörrel is bővült a választék a Barangoló Közösségi Házban

A Barangoló Közhasznú Egyesület ötödik éve indít szakköröket, egyre bővülő kínálatunk most már „vendég” tevékenységekkel is várja az érdeklődő végegyháziakat.

Az eddigi hagyományos szakköreink mellett két új szakkörünk is indult a közeljövőben.

Október 15-től Jankó Mihályné vezetésével Hímzőszakkör indult, melynek első foglalkozásán nagy lelkesedéssel hímeztünk, s a hangulat is nagyszerű volt. A heti rendszerességgel működő szakkörbe még lehet jelentkezni. A következő foglalkozás október 22-én, szerdán 16 órakor kezdődik a közösségi házban.

Régi-új klubunk a Média Klub, melyben Szántó László okítja a fiatalokat, vezeti be őket a filmkészítés alapjaiba hétfőn délutánonként.

Ezen kívül kedden az iskolai mazsorett csoportot, csütörtökönként a Barangoló Íjász Klub tagjait, pénteken pedig a Sweet Danc végegyházi táncosait várjuk heti rendszerességgel a Barangoló Közösségi Házban, valamint az ovitorna és iskolai testnevelés órák helyszíne is tükrös sportszobánk.

Így programjaink mellett folyamatosan vannak látogatóink, akik élvezhetik a közösségi ház lehetőségeit és szolgáltatásait. Remélhetőleg sokáig így lesz!

Horváth Judit