Elérkezett a 2016 év, és nem csak a fogadalmak, hanem a munkába való visszazökkenés ideje is megérkezett. Nincs ez másként a Barangoló Közösségi Házban sem, újra indulnak klubjaink, szakköreink, ismét elérhetőek lesznek szolgáltatásaink, kezdődnek a tevékeny hétköznapok.

A BARANGOLÓ KÖZÖSSÉGI HÁZ SZOLGÁLTATÁSAI

Pályázati tanácsadás: Civil szervezeteknek, magánszemélyeknek, vállalkozóknak igyekszünk segítséget nyújtani a pályázati források felderítésében, és a sikeres forrásteremtésben. Fontos szolgáltatás az is, hogy a pályázat lebonyolításában és a pályázati elszámolásban is tudunk segítséget nyújtani. Igyekszünk segíteni abban is, hogy az elnyert forrás a lehető leghasznosabb módon kerüljön felhasználásra a szabályoknak megfelelően.

Szervezetfejlesztési tanácsadás: Civil szervezetek alapításában, a jogszabályi megfeleltetésükben, a szükséges szabályzatok, dokumentumok elkészítésében, és korszerűsítésében tudunk segítséget nyújtani. A szervezetek számára gazdasági, jogi és rendezvényszervezési tanácsokat tudunk adni szakértő önkénteseink segítségével, és természetesen az önkéntesek fogadásának és foglalkoztatásának a módjával kapcsolatban is segítséget nyújtunk.

Önkéntes Pont üzemeltetése: Az önkéntesek számára lehetőséget biztosítunk a fogadó szervezetek megtalálására, szervezeteknek segítünk az önkéntesek megtalálásában. A középiskolai közösségi szolgálat végzésére, és a foglalkoztatást helyettesítő támogatásra jogosító harmincnapos önkéntes munka végzéséhez lehetőséget biztosító közvetítést végzünk. Segítséget nyújtunk az önkéntesek fogadásához szükséges törvényi megfeleltetéshez és a jogosultság megszerzéséhez.

Elektronikus ügyintézés: A lakosság és a civil szervezetek számára segítünk az internetes és elektronikus bevallások elkészítésében és beadásában, elektronikus levelezésben, ilyen jellegű fiókok, ügyfélkapuk, felhasználói oldalak elkészítésében.

Irodai szolgáltatások: Az egyesületünk irodai kapacitásával segítjük az egyszerűbb nyomtatási /kis példányszám esetén/, szkennelési, szerkesztési feladatok elvégzését, a dokumentumok szerkesztését, dizájnjuk elkészítését.

Közösségi rendezvények: Közösségi rendezvények megrendezéséhez a közösségi ház termeinek biztosítása, egyesületi közgyűléseknek, megbeszéléseknek, találkozóknak, lakossági tájékoztatóknak és bármely, a közösséget érintő rendezvényhez. A termek használatára előzetes igény alapján van lehetőség a Civilek Háza működési rendjének a betartásával.

Mindezeket a szolgáltatásokat térítésmentesen nyújtjuk a végegyházi lakosságnak és a helyi szervezeteknek. A működés költségeit egyesületünk kigazdálkodja, pályázati forrásokból fedezi, és ez reményeink szerint egész évben sikerül is.

A Barangoló Közösségi Ház nyitva tartása: hétfőtől péntekig 9-12 és 15-18 óra között

Mindenkit szeretettel várunk:

a Barangoló Közhasznú Egyesület