Jogi nyilatkozat

 

A Végegyházi Barangoló tartalmának szerzői joga a Végegyházi Barangoló szerkesztőségét illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Tartalom felhasználása:

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a Végegyházi Barangoló megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) a szerkesztőség írásos engedélye kell.

Képek felhasználása:

A Végegyházi Barangolón található képek felhasználása engedélyköteles. A Végegyházi Barangolón elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. Az engedélyt a szerkesztőségtől kell kérni a cél megjelölésével.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az oldalakon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

2009. 04. 25.