Játszóhét a Barangoló Közösségi Házban

Az őszi szünet második hetében – október 27-31-e között – minden délután nyitva állt a végegyházi Civilek Háza a gyerekek előtt.

Az előző héten, az őszi szünet kezdetén játszóház, rongylabdabajnokság, íjászat, túra finom pizza és szendvics várta a gyerekeket a Civilek Házában. A szerencsére hosszúra sikeredett szünidőben a Barangoló Közhasznú Egyesület úgy gondolta, lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek délutánonként eljöhessenek, s együtt játszhassanak, természetesen felügyelet alatt.

Akik eljöttek, nem bánták meg, hiszen sok mindent lehet nálunk csinálni. Volt, aki a nyugalmasabb elfoglaltságot választotta, rajzolt, társasjátékozott vagy puzzle darabokat rakosgatott. A sláger azonban a tornaszoba volt, ahol a pingpong mellett számtalan lehetőség volt arra, hogy mozogjanak a fiatalok.

A labdák, a tornaszőnyegek, a bordásfal, s a többi eszköz alaposan ki lett használva, a gyerekek zsivajától volt hangos a közösségi ház. Minél többen jöttek el, annál izgalmasabb volt a játék. Sajnos az őszi szünet hamarosan vége, s örömünkre szolgál, hogy tartalmas, élvezetes eltöltéséhez mi is hozzájárulhattunk.

Barangoló Közhasznú Egyesület