CIVIL PÁLYÁZATI TÁMOGATÁST KAPTUNK

A civil szervezetek életében elengedhetetlen, hogy a meglévő pályázati lehetőségeket kihasználva pályázzon. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesületünk a Nemzeti Együttműködési Alap összevont pályázatán 2.000.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

 

 

E forrás lehetővé teszi, hogy a tervezett programjainkat megvalósítsuk, egyben lehetőségünk van arra, hogy tovább vihessük azt a hagyományt, hogy alapszolgáltatásainkat térítésmentesen nyújtsuk mindenki számára. Ami valljuk, be a mai időkben ritkaság számba megy.

A támogatás segítségével közösségi házunk továbbra is a megszokott módon és színvonalon tud működni. Lehetőségünk lesz az idei évben ismét csapatépítő kirándulást szervezni tagjainknak és önkénteseinknek, tehát ismét útra kellhetünk, és barangolhatunk szokásaink szerint.

A Dél-Békési Civil Szövetség programjai és működése is folytatódhat. Három konferenciát valósítunk meg a második évadban, valamint pályázatokkal kapcsolatos képzést szervezünk a térség civil szervezeteinek. Sor kerül a második Dél-Békési Civil Találkozóra is, 2020 januárjában.

A május elején kézhez kapott döntés azt bizonyítja, hogy a megváltozott pályázati feltételeknek is sikeresen megfelelt egyesületünk működési és szakmai programja.