Események

 

„SZABAD A VÁSÁR!” A BARANGOLÓ KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

A Barangoló Közösségi Házban, 2023. augusztus 5-én, szombat délelőtt ruha- és könyvadományokból válogathattak a látogatók.

Bővebben...

 

 

KISKARÁCSONY A GYEREKKUCKÓBAN

A barangolós GyerekKuckóban 2022. december 21-én ismét összegyűltünk, hogy együtt készüljünk karácsony ünnepére.

Bővebben...

 

 

BARANGOL A MIKULÁS 2022

A Barangoló Közhasznú Egyesület Mikulásai tizenhatodik alkalommal barangoltak Végegyháza utcáin, s így 140 gyereknek okoztak nagy-nagy örömet még Miklós nap előtt.

Bővebben...

 

 

BARANGOLÓS HALLOWEEN PARTY 2022

Ritka, hogy még meg sem hirdettünk egy eseményt, de a gyerekek már várják, és készülnek rá. Ilyen volt a Barangoló Közhasznú Egyesület Halloween Party-ja, melyet 2022. október 29-én, szombat délután rendeztünk meg a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

 

BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR 2022 – NEGYEDIK HÉT

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2022. július 04-29. között rendezte meg a 12. Barangoló Bejárós Tábort, s negyedik hetünk pillanatok alatt elszállt.

Bővebben...

 

 

BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR 2022 – HARMADIK HÉT

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2022. július 04-29. között rendezi meg a 12. Barangoló Bejárós Tábort, s már a harmadik hetet töltöttük el több, mint húsz végegyházi gyerekkel együtt.

Bővebben...

 

 

BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR 2022 – MÁSODIK HÉT 

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2022. július 04-29. között rendezi meg a 12. Barangoló Bejárós Tábort, s már a második hetet töltöttük el több, mint húsz végegyházi gyerekkel együtt.

Bővebben...

 

 

BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR 2022 – ELSŐ HÉT

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2022. július 04-29. között rendezi meg a 12. Barangoló Bejárós Tábort, ahol több, mint húsz végegyházi gyerek tölthet el velünk együtt húsz napot, természetesen térítésmentesen.

Bővebben...

 

 

ÚJABB MEGTISZTELŐ ELISMERÉS A BARANGOLÓNAK

Egyesületünk, a Barangoló Közhasznú Egyesület meghívást kapott Dr. Nagy István agrárminiszter úrtól a 2022. június 7-i Környezetvédelmi Világnap alkalmából megrendezésre kerülő ünnepségre, a városligeti Vajdahunyadvárba.

Bővebben...

 

 

ÖSSZEKÖTÖTT BENNÜNKET A SZÁRAZ-ÉR!

A Barangoló Közhasznú Egyesület öko-gyermeknapi záróprogramon látta vendégül a battonyai, a nagybánhegyesi és a végegyházi iskolásokat a végegyházi művelődési házban, 2022. május 20-án.

Bővebben...

 

 

KALANDOZTUNK A SZÁRAZ-ÉR KÖRNYÉKÉN

A Barangoló Közhasznú Egyesület öko-akadályversenyre hívta a battonyai, a nagybánhegyesi és a végegyházi iskolásokat 2022. május 7-én délelőtt a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

 

KETTŐS SIKER A FALUSI CIVIL ALAPPÁLYÁZATON!

Hivatalos értesítést kaptunk, hogy a Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület is elnyerte a Magyar Falu program Falusi Civil Alapjának támogatását beruházásaihoz.

Bővebben...

 

 

ILYEN MÉG NEM TÖRTÉNT A BARANGOLÓBAN!

Erdős Norbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára sajtótájékoztatót tartott a Barangoló Közösségi Házban, 2022. április 14-én, melynek témája a 2021. évi Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi eredményeihez kapcsolódott.

Bővebben...

 

MIÉRT SZÁRAD KI A SZÁRAZ-ÉR?

Többek között ez is témája volt a Barangoló Közhasznú Egyesület Száraz-ér, ami összeköt címmel szervezett konferenciájának.

Bővebben...

 

ÚJRAHASZNOSÍTOTTAK AZ ISKOLÁSOK

Újrahasznosítási körforgalom a Barangolóban címmel hirdetett pályázatot a Barangoló Közhasznú Egyesület, melyre a Savio Szent Domonkos Általános Iskola helyi osztályai pályázhattak.

Bővebben...

 

NEM FÉLTÜNK A VÍRUSTÓL, AZ IDÉN IS BARANGOLT A MIKULÁS VÉGEGYHÁZÁN!

2021. december 5-én 13 órakor indultak útjára barangoló Mikulásaink, hogy hatvankét helyen, 143 gyereknél tegyék tiszteletüket Végegyházán, megajándékozva őket mindazzal a meglepetéssel, mely akciónk során hozzánk érkezett.

Bővebben...

 

TIZENÖTÖDSZÖR BARANGOL A MIKULÁS VÉGEGYHÁZÁN!

A Barangoló Közhasznú Egyesület immár tizenötödik alkalommal indítja útra Mikulását településünkön, hogy örömet szerezzen a végegyházi gyermekeknek…

Bővebben...

 

 

VÉGRE ÚJRA HALLOWEENEZTüNK A BARANGOLÓBAN!

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2021. október 30-án Halloween Partyra hívta a gyerekeket a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

KALANDTÚRA…,A TIZENHARMADIK!

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület rendhagyó módon 2021. szeptember 18-án szervezte meg kalandtúráját Végegyházát, mely a tizenharmadik a sorban.

Bővebben...

 

CSALÁDI NAP 2021

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület Tóavató Horgászversenye harmadik alkalommal bővült ki családi napi programokkal Végegyháza Község Önkormányzata és a Barangoló Közhasznú Egyesület közreműködésével 2021. augusztus 20-án, a Végegyházi Horgásztavon.

Bővebben...

 

„SZABAD A VÁSÁR!” A BARANGOLÓ KÖZÖSSÉGI HÁZBAN

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2021. július 24-én 10 órától az idei év első barangolós közösségi programjával várta látogatóit a közösségi házba.

Bővebben...

 

 

GYEREKNAPI REPETA A HORGÁSZTÓNÁL

A tanév utolsó hetét kirándulással kezdték a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda 1-3. osztályosai, méghozzá a Végegyházi Horgásztóhoz, a Végegyházi Sporthorgász Egyesület meghívása jóvoltából.

Bővebben...

 

CSUDAJÓ NAP A BARANGOLÓBAN

Hosszú idő után végre gyerekzsivaj töltötte be a Barangoló Közösségi Ház udvarát 2021. június 4-én, délelőtt, hiszen a Savio Szent Domonkos Katolikus Iskola és Óvoda 1-3. osztálya ellátogatott hozzánk. Igazi gyereknapi élményben lehetett részük a kisdiákoknak, hiszen e délelőtt bővelkedett a játékban, sportban, s meglepetésben is.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 13