Barangoló

 

TAKARÉKON A BARANGOLÓ

A Barangoló Közhasznú Egyesület, alkalmazkodva a fennálló vírushelyzethez, továbbra is korlátozza tevékenységét.

Bővebben...

 

 

TIZENHÁRMAN A TIZENHARMADIKON

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2020. szeptember 19-én rendezte meg a Nagy Ho-Ho-Horgászkupát, immár tizenharmadik alkalommal.

Bővebben...

 

CIVIL INFO – NEA 2020

A Cetera Egyesület, mint a Békés megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa országos tájékoztató előadásra hívta a Békés megyében működő civil szervezetek tisztségviselőit, tagjait, hogy a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága előadásában bővebb információkat szerezhessenek a következő évi NEA pályázatokról. A rendezvényre 2019. szeptember 11-én délután került sor Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala dísztermében.

Bővebben...

 

KIRÁNDULÁS A VADNYUGATI VÁROSBA

A Barangoló Bejárós Táborral feledhetetlen napot töltöttünk 2019. július 12-én, a Vadnyugati városban, Csongrád-Bokroson.

Bővebben...

 

KINCSES SZIGET VÁRT RÁNK A FENNTARTHATÓSÁG TENGERÉN

AlmaZöld konferenciára voltak hivatalosak a GyerekKuckó rajzszakkörösei 2019. május 31-én, Budapesten, mely egyben Díjátadó Gála is volt. Ezen a rendezvényen  vehettük át a Fogadj örökbe egy vizes élőhelyet pályázat 2. helyezettjének járó díjat is.

Bővebben...

 

FÉLSZÁZ BARANGOLÓS PORTYÁZOTT A BÜKK DÉLI KAPUJÁBAN

Immár hetedik alkalommal kerekedett fel a Barangoló Közhasznú Egyesület csapata, hogy újabb vidéket ismerjen meg. Úticélunk az Egertől tíz kilométerre fekvő barátságos település, Noszvaj volt.

Bővebben...

 

HOGY ÚJRA LEHESSEN GYŰJTEMÉNYES HÁZ!

A Barangoló Gyűjteményes Ház újbóli megnyitása és az újszerű intézmény jövője is szerepelt a Barangoló Közhasznú Egyesület közgyűlésének napirendjén. A közgyűlés egyhangúlag döntött az intézmény újbóli megnyitása és a kibővített tevékenységgel való üzemeltetés mellett.

Bővebben...

 

VARÁZSLATOS ÉV VOLT!

Ritkán mondhatjuk el, hogy szinte minden sikerül, amihez nyúlunk, de a Barangoló Közhasznú Egyesület 2017-es éve ilyen volt. Egyben biztosak vagyunk, nehéz lesz felülmúlni.

Bővebben...

 

BEBARANGOLTUK TOLNÁT, BARANYÁT

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2017. október 14-15-én csapatépítő kirándulást szervezett Szekszárd-Mohács úticéllal.

Bővebben...

 

Az Európai Hulladékcsökkentési Díj várományosait a spanyol szervezők meghívták a díjátadó ünnepségre, így két feledhetetlen napot tölthettünk Barcelonában, 2017. május 18-19. között.

Bővebben...

 

Döntős lett a Barangoló Közhasznú Egyesület

„Nulla Hulladék” – hulladékcsökkentési hét Végegyházán című programja

a 2016-os EWWR (European Week for Waste Reduction) díjra

Bővebben...

 

A mikrocenzus, azaz „népesség-összeírás” a társadalmi folyamatokat követi nyomon. A kérdőívre adott válaszokból naprakész információk nyerhetők belőle a népesség nagyságáról, összetételéről életkor, nem, családi állapot, iskolai végzettség, foglalkoztatottság, nemzetiség és sok más fontos demográfiai mutató szerint, valamint részletes képet kaphatunk a háztartások és a családok főbb jellemzőiről és a lakásállomány főbb adatairól is.

Bővebben...

 

Barangoló végegyháziak a villányi borvidéken!

A Barangoló Közhasznú Egyesület ötödik alkalommal indította meg barangoló hadait nyugat felé. A mostani portya célja Villány és Siklós volt. A túrára november 14-15-e között került sor.

Bővebben...

 

 

Megtisztelő bizalom!

A Barangoló Közhasznú Egyesület az adó egyszázalékos felajánlásokból az idei évben 207 ezer forintot kapott. Ez az összeg az eddigi legmagasabb, ami azt jelzi, sokan elismerik munkánkat.

Bővebben...

 

Öntsünk tiszta vizet a pohárba

Az utóbbi időben többször felreppent az a hír, hogy a Barangoló Közhasznú Egyesület helytörténeti gyűjteménye a Hargittai épületbe vagy, ahogy sokan ismerik, a volt Remedium-Idősek Klubja helyére költözik. Természetesen jó végegyházi szokás szerint ez ügyben csak minket nem kérdezett meg senki, hogy valóban így igaz-e!

Bővebben...

 

 

II. Magyar Sakkvilág Kupa

 Ászár, 2014 - végegyházi részvevőkkel!

Bővebben...

 
Jövő hétfőtől elérhetőek az új lakossági energiahatékonysági pályázatok!
Jövő hétfőtől lesznek elérhetőek a kormány új lakossági energiahatékonysági pályázatai, összesen 2,72 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás áll rendelkezésre három különböző pályázatból - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben...

 

„Megrészegítettük” az extrém sportnapot

Az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat 2014. szeptember 13-án rendezte meg Orosházán az Extrém Sportnapot, melynek Civil Falujában a Barangoló Közhasznú Egyesület is kitelepült.

Bővebben...

 

„Előttem az utódom”

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete 2014. augusztus 8-10. között tartotta hagyományos civil konferenciáját Doboz-Szanazugban, melynek témája idén a generációk közötti párbeszéd volt.

Bővebben...

 

 

Ópusztaszeri dombfoglalás

A Barangoló Bejárós Tábor tagjai 2014. július 24-én zárókirándulásukként az Ópusztaszeri Emlékparkba látogattak el.

Bővebben...

 

 

A Dunakanyarban barangoltunk

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2014. július 19-20-a között immár a negyedik kirándulását szervezte meg, ezúttal Szentendre és Visegrád volt az úti cél.

Bővebben...

 

Orosházára barangoltak a táborosok

A Barangoló Bejárós Tábor tagjai 2014. július 10-én Orosházára kirándultak: a Szántó Kovács János Területi Múzeumba és a Tornyos Kaland Farmra látogattak el.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 4