Szabadidő

 

HUSZONEGYEN HÚZTAK!

A XVI. Nagy Ho-ho-ho Horgászversenyre 2023. szeptember 30-án került sor a Végegyházi Horgásztavon, melyen idén huszonegyen versenyeztek.

Bővebben...

 

TAVASZI BARANGOLÁS

Első tavaszi Gyerekkuckónkba jöttek el a gyerekek 2022. április 9-én délelőtt, a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

A NAGY HO-HO-HO HORGÁSZOK ÚJRA MEGMÉRKŐZTEK!

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2021. szeptember 25-én rendezte meg a Nagy Ho-Ho-Ho Horgászversenyt.

Bővebben...

 

ÚGY TŰNIK ZÖLD UTAT KAPOTT A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR

Nem látszott még az elmúlt hónapban annak a lehetősége, hogy a Bejárós Táborunkat meg tudjuk rendezni, tekintve az országosan kialakult járványhelyzetre. Szerencsére úgy tűnik a tegnapi kormány bejelentés szerint, hogy zöld utat kap a Barangoló Bejárós Táborunk.

Bővebben...

 

AZ ÖTÖDIK BARANGOLÓS HALLOWEEN!

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2019. október 31-én ötödik alkalommal rendezett Halloween Partyt a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

ŐSZKÖSZÖNTŐ TÚRA

Természetfürkész barangoló sétára indultunk 2019. október 5-én, melynek kiinduló- és cél állomása a Barangoló Közösségi Ház volt.

Bővebben...

 

TIZENHÁRMAN VOLTAK A NAGY HO-HO-HÓ-K!

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2019. szeptember 29-én rendezte meg a Nagy Ho-Ho-Ho Horgászversenyt.

Bővebben...

 

NEM MARADT KI A 11-ES!

A Barangoló Közhasznú Egyesület 11. alkalommal szervezte meg térítésmentes nyári táborát, melynek főhadiszállása 2019. július 01-26-ig most is a Barangoló Közösségi Ház volt.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR NEGYEDIK HETE

Utolsó hetünk, a FÖLD hete volt, valamint a TAVASZ évszaké, mely szintén bővelkedett programokban, tennivalókban és csodákban.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR HARMADIK HETE

Eljött a VÍZ hete, és a TÉL évszaké táborunk életében. Utolsó előtti hetünk is bővelkedett programokban!

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR MÁSODIK HETE

Eljött a Szél hete, és az ősz évszaké táborunk életében. Mozgalmas életünk most is sok érdekességgel szolgált táborosaink életében. Lássuk mivel is!

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR ELSŐ HETE

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2019. július 01-26. között tizenegyedik alkalommal szervezte meg bejárós táborát a végegyházi gyerekeknek, természetesen most is térítésmentesen.

Bővebben...

 

FÖLD NAPJA KALANDTÚRA 2019

A Barangoló Közhasznú Egyesület, a Végegyházi Gyermekekért Egyesület és a Végegyházi Sporthorgász Egyesület szervezésében 2019. április 27-én 9 órától rendeztük meg föld napi kalandtúránkat, a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

VÉGEGYHÁZA KUPA

Végegyháza Község Önkormányzata és a Barangoló Közhasznú Egyesület 2019. március 17-én rendezte meg hagyományos egyéni sakkbajnokságát a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

HALLOWEEN PARTY, BARANGOLÓS MÓDRA

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2018. október 31-én is halloweenezni hívta a gyerekeket a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

ÜTŐS HÉTFŐ

Újszerű rendezvényre került sor a végegyházi tornateremben 2018. október 22-én délelőtt. A Barangoló KHE, a Savio Szent Domonkos katolikus Általános Iskola Végegyházi Telephelye, a Végegyházi Gyermekekért Egyesület és az Asztalitenisz Sportkör által szervezett rendezvénynek az asztalitenisz állt a központjában.

Bővebben...

 

„A SZÍV A VÍZNEK SZALUTÁLT”

Szép számmal érkeztek a nagy ho-ho-ho horgászok a Végegyházi Horgásztó partjára, hogy összemérjék csalijuk, no és saját erejüket, s természetesen, hogy jól érezzék magukat 2018. szeptember 23-án, vasárnap délelőtt.

Bővebben...

 

BEINDULT A GYEREKKUCKÓ

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2018. szeptember 15-én délelőtt rajzolni és játszani hívta a gyerekeket a Barangoló Közösségi Házba.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR NEGYEDIK HETE

A Barangoló Közhasznú Egyesület tizedik alkalommal szervezi meg térítésmentes bejárós táborát, mely július 23-27-e között a negyedik hetét töltötte a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR HARMADIK HETE

A Barangoló Közhasznú Egyesület tizedik alkalommal szervezi meg térítésmentes bejárós táborát, mely július 16-20-a között a harmadik hetét töltötte a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR MÁSODIK HETE

A Barangoló Közhasznú Egyesület tizedik alkalommal szervezi meg térítésmentes bejárós táborát, mely július 9-13-a között a második hetét töltötte a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ BEJÁRÓS TÁBOR ELSŐ HETE

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2018. július 02-27. között tizedik alkalommal szervezte meg bejárós táborát a végegyházi gyerekeknek, természetesen most is térítésmentesen.

Bővebben...

 

FÖLD NAPJA KALANDTÚRA

A Barangoló Közhasznú Egyesület és a Végegyházi Gyermekekért Egyesület 2018. április 22-én délelőtt 9 órai kezdettel rendezte meg hagyományos kalandtúráját, rendhagyó helyszínről, a Végegyházi Horgásztó partjáról indulva.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 8