Végegyházi Sporthorgász Egyesület

 

 

FALUSI CIVIL ALAPBÓL KORSZERŰSÖDÖTT A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZTÓ

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2022-ben nyerte el a Magyar Falu program Falusi Civil Alapjának támogatását, melynek segítségével komfortosabb hely várja a horgászokat.

Bővebben...

 
 

 

SZEZONNYITÓ HORGÁSZVERSENY A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZTAVON!

Immár hagyományosnak mondható, hogy a szezonnyitó horgászversenyét május elsején rendezi meg a Végegyházi Sporthorgász Egyesület. Ez a verseny nyitja meg az idei versenyek sorát, amelyet még négy fog követni a horgásztavunkon.

Bővebben...

 

VÁLTOZÁSOK A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZOK HÁZA TÁJÁN!

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Végegyházi Sporthorgász Egyesület, amely jelentős változásokat is hozott az egyesület életében.

Bővebben...

 

KIZÁRTUK A VIDRÁT, LEZÁRTUK AZ ÉVET!

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjai a vidradúlás ellen a villanypásztor rendszert telepítettek a Végegyházi horgásztavon, 2021. december 19-én. S ha már ott voltunk, megtartottuk az idei év utolsó elnökség ülését is.

Bővebben...

 

MARATON ÉLETRE-HALRA!

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület hatodik alkalommal rendezte meg 24 órás horgászversenyét a Végegyházi Horgásztónál, 2021. június 26-27. között.

Bővebben...

 

KÖZGYŰLÉST TARTOTTAK A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZOK

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2021. május 29-én tartotta meg évi rendes közgyűlését a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN INDUL A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZ SZEZON!

Az idei évben március 13-án reggel hétkor nyitja meg kapuját a Végegyházi Horgásztó, és október végéig fogadja a horgászat szerelmeseit.

Bővebben...

 

 

CSUKAÁLLOMÁNY TESZTELÉSE A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZTAVON!

A Végegyházi horgásztó csukaállományának felmérése érdekében teszthorgászatra került sor a napokban, néhány horgásztársunk segítségével.

Bővebben...

 

ÚJDONSÁGOK A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZOK HÁZA TÁJÁN!

Véget ért a 2020-as horgászszezon, és megkezdődött a 2021-es évad. Nem volt egyszerű a tavalyi év senkinek, hiszen a járvány miatti intézkedések mindenkit érintettek. A szükséges megszorításokat ki-ki habitusának megfelelően élte meg.

Bővebben...

 

 

MEGINT SZÉPÜLT A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZTÓ!

Társadalmi munkát hirdetett a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tagjai és szimpatizánsai számára, 2020. augusztus 8-ára, a Végegyházi Horgásztó partjára.

Bővebben...

 

 

TELT HÁZ ÉS REKORD SZÁMÚ NEVEZŐ!

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Végegyházi Horgásztavon rendezte meg immár ötödik alkalommal 24 órás horgászversenyét.

Bővebben...

 

HA KITART A SZERENCSÉNK, SIKERES LEHET A JUBILEUMI ÉVÜNK!

Az országos járványhelyzet és az annak vonzataként meghozott intézkedések eddig szerencsére nem érintették drámai módon az ország horgászegyesületeinek, így a Végegyházi Sporthorgász Egyesület tevékenységét sem.

Bővebben...

 

 

MEGTARTOTTÁK ÉVES KÖZGYŰLÉSÜKET A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZOK!

Éves szánvetésük készítéséhez gyülekeztek a Végegyházi Sporthorgászok a Barangoló Közösségi Házban 2020. február 8-án.

Bővebben...

 

MEGKEZDŐDIK A JUBILEUMI HORGÁSZÉV VÉGEGYHÁZÁN!

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2010 őszén alakult meg, így az idei évben ünnepelhetjük a tizedik születésnapunkat. Hamarosan kezdődő 2020-as szezonunknak ez a jubileum lesz a központi motívuma, hiszen egyszer tízéves egy egyesület.

Bővebben...

 

SZEZONZÁRÓ HORGÁSZVERSENY VERŐFÉNYES NAPSÜTÉSBEN

A hét végén rendezte meg V. Szezonzáró horgászversenyét a Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Végegyházi Horgásztavon. Nem csak a jó idő, de a halak is pártfogásukba vették a versenyzőket.

Bővebben...

 

ÚJ HORGÁSZOKAT "AVATTUNK"

A Barangoló Közösségi Ház adott otthont a Végegyházi Sporthorgász Egyesület szervezésében megrendezett horgászvizsgának, 2019. március 22-én. Az egyesület hetedik alkalommal szervezett kihelyezett vizsgát. A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetségének segítségével.

Bővebben...

 

KÖZGYŰLÉS A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZOKNÁL

Évi rendes közgyűlését tartotta meg a Végegyházi Sporthorgász Egyesület a Barangoló Közösségi Házban, 2019. február 9-én. A közgyűlésen nem csak az elvégzett munkáról számolt be az egyesület vezetősége, hanem - mivel az elnökség megbízatása is lejárt - teljes tisztújításra is sor került.

Bővebben...

 

INDUL A HORGÁSZ SZEZON VÉGEGYHÁZÁN!

A hagyományos időpontban, március 15-én nyitja meg kapuit a Végegyházi Horgásztó, ezzel kezdetét veszi a horgász szezon nálunk is.

Bővebben...

 

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület harmadik alkalommal rendezte meg Tóavató Kupa nagyhal fogó horgászversenyét a Végegyházi Horgásztavon. A verseny előtti héten telepítettünk a tóba két és fél mázsa háromnyaras pontyot, hogy izgalmasabb legyen a verseny, nagyobb legyen a fogási esély.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3