Civilek Háza

 

BARANGOLÓS KÖZGYŰLÉS 2024

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2024. február 23-án tartotta meg évi rendes közgyűlését, a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

 

VÉGEGYHÁZA KÖZÖSSÉGÉÉRT EMLÉKPLAKETT 2022

A Barangoló Közhasznú Egyesület közgyűlését a díj odaítélésével zártuk, 2023. január 27-én a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

  

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2023. január 27-én tartotta meg évi rendes közgyűlését, a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

 

KÜLÖNLEGES ESEMÉNY A BARANGOLÓS KÖZGYŰLÉSEN

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2022. január 28-án, pénteken tartotta meg évi rendes közgyűlését a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

 

VÉGRE EGYÜTT A BARANGOLÓ

A Barangoló Közhasznú Egyesület – a vírus okozta vészhelyzet miatt –a megszokottól eltérően nem év elején, hanem május 28-án tartotta meg évi rendes közgyűlését a 2021. évben, természetesen a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

 

EGY SZÁZALÉK, AMI NEM EGYRE MEGY!

A magyar adótörvények lehetővé teszik, hogy az adózók a befizetett adójuk egy százalékát felajánlják egy - a nekik szimpatikus - civil szervezet részére. Ez a lehetőség már több éve fennáll a Barangoló Közhasznú Egyesülettel kapcsolatban is. Az egyszázalékos felajánlás már tizenegy éve segíti egyesületünk munkáját.

Bővebben...

 

ÚJÉVI GÁLA ÉS VÉGEGYHÁZA KÖZÖSSÉGÉÉRT EMLÉKPLAKETT

Az idei évben is folytatódik egyelőre a nem hagyományos barangolós idény. A járványügyi intézkedések és a kialakult helyzet miatt kénytelenek vagyunk más módot keresni a hagyományaink folytatására.

Bővebben...

 

VIRTUÁLIS KEREKASZTAL, AVAGY JÁRVÁNY IDEJÉN SEM ÁLL MEG A CIVIL ÉLET!

A kialakult helyzet és a kényszerintézkedések nem teszik lehetővé, hogy a Barangoló Közhasznú Egyesület által koordinált civil kerekasztal összeüljön, de vannak dolgok, amelyek nem tűrnek halasztást.

Bővebben...

 

AZ IDÉN SEM ADJUK LEJJEBB!

A Barangoló Közhasznú Egyesület folyamatos működésének egyik alappillére a Nemzeti Együttműködési Alap keretein belül elnyerhető civil támogatás. Évről évre biztosítja ez a forrás az egyesület szakmai és működési költségeinek az oroszlánrészét.

Bővebben...

 

„RÉGI IDŐK MESÉI”

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2020. február 15-én rendezte meg a Dél-Békési Civil Szövetség soron következő konferenciáját, melynek témája a helytörténet volt.

Bővebben...

 


BARANGOLÓS KÖZGYŰLÉS

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2020. január 17-én tartotta meg évi rendes közgyűlését, a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

RENDES, MÉGIS RENDHAGYÓ CIVIL KEREKASZTAL

Hagyományosnak mondható rendezvényre gyűltek össze a végegyházi civil szervezetek és önszerveződő közösségek december 17-én a karácsonyi civil kerekasztal köré, a Barangoló Közösségi Házba. Azonban a rendezvény mégis rendhagyóra sikerült, hiszen az elmúlt évekkel ellentétben az idén több önkormányzati képviselő is elfogadta a meghívásunkat.

Bővebben...

 

MIT KELL TENNÜNK, HOGY NE BORÍTSON EL MINKET A HULLADÉK?

Többek között erről is beszéltek a részvevők a civil kerekasztal soros találkozóján, Végegyházán, a Barangoló Közösségi Házban. Az Európai Hulladékcsökkentési Hét adta a találkozó apropóját, hiszen a Barangoló Közhasznú Egyesület is csatlakozott az európai kezdeményezéshez.

Bővebben...

 

CSAK TISZTA FORRÁSBÓL…

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2019. november 9-én rendezte meg a Dél-Békési Civil Szövetség második évadának első konferenciáját, melynek témája a pályázati források elérése volt.

Bővebben...

 

CIVIL PÁLYÁZATI TÁMOGATÁST KAPTUNK

A civil szervezetek életében elengedhetetlen, hogy a meglévő pályázati lehetőségeket kihasználva pályázzon. Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesületünk a Nemzeti Együttműködési Alap összevont pályázatán 2.000.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

 

Bővebben...

 

NEM ÉRT VÉGET A DÉL-BÉKÉSI CIVIL SZÖVETSÉG MUNKÁJA

A Dél-Békési Civil Szövetség életre hívására 1.300.000 Ft pályázati támogatást nyert a Barangoló Közhasznú Egyesület a Nemzeti Együttműködési Alaptól. E megvalósított projekt zárására került sor 2019. március 26-án, Végegyházán, a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

AMIRE POR RAKÓDIK, ARRA EMLÉK IS

A helytörténet volt a témája a Dél-Békési Civil Konferencia ötödik konferenciája, amelyre 2019. március 02-án került sor a battonyai Fodor Manó Helytörténeti Egyesület Helytörténeti Gyűjteményében.

Bővebben...

 

ÉRTÉKEK NÉLKÜL NINCS EMBER

A kultúra volt a témája a Dél-békési Civil Szövetség negyedik konferenciájának, amelyre 2019. február 16-án került sor a mezőhegyesi József Attila Általános Művelődési Központ gyermekkönyvtárában.

Bővebben...

 

A BARANGOLÓ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSE

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2019. január 19-én tartotta évi rendes közgyűlését a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

KARÁCSONYI CIVIL KEREKASZTAL

A Civil Kerekasztal 2018. december 18-án tartotta karácsony előtti találkozóját a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

Sok kis téglából épül fel a ház…

A közösségfejlesztés, közösségépítés aktuális kérdéseit járta körbe a Dél-békési Civil szövetség harmadik konferenciája, amelyre 2018. december 08-án került sor a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

TÍZ ÉVE ÜLÜNK KEREK ASZTAL MELLETT

A Barangoló Közhasznú Egyesület 2018. november 27-án tartotta Civil Kerekasztal találkozóját a Barangoló Közösségi Házban.

Bővebben...

 

VENDÉG VAGY A TERMÉSZETBEN…

Ki ne szeretne kirándulni a természetben! Hiszen olyan békés, pihentető a fák között sétálni, gyönyörködni a természet csodáiban. S az is igaz, hogy vaknak kell lennünk, ha nem látjuk, sehol sem érintetlen. Mi emberek sokat ártunk környezetünknek.

Bővebben...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 9