Pókerbajnokság a Katakombában

A végegyházi pinceklub 2009. december 4-én este a Katakomba Pókerbajnokságnak adott helyet.

Megalakulása óta keresi a Katakomba Ifjúsági Klub a tagok érdeklődésére számot tartó programokat, rendezvényeket. A mostani péntek este programján a póker verseny szerepelt, elmondhatjuk sikerrel.

 

A hétórai nevezési határidőre 13 nevezés érkezett, de egy versenyző visszalépett, így két hatfős asztal kezdte meg a küzdelmeket. A szépszámú versenyző között két ifjú hölgy is szerencsét próbált, a rendezők nagy örömére. Az izgalmas küzdelmet több mint húsz klubtag követte figyelemmel, akik nem bánták, hogy erre az időre átadták a klubot a kártyázóknak. Az utóbbi időben nagy népszerűségre szert tett póker játék ezen az estén is bizonyította, több mint szerencsejáték, a tudás és a taktikai érzék elengedhetetlenek a győzelemhez.

A pókerarcokat csak olykor-olykor hagyta el egy-egy szisszenés, vagy morgás, amikor a lapjárás nem alakult megfelelően. Egy órányi játék után mindkét asztalnál már csak három-három versenyző maradt, így kezdődhetett az első Katakomba Pókerbajnokság döntője. Néhányak meglepetésére az egyik hölgyversenyző is bejutott a fináléba, úgyhogy nem volt szégyenkezni valója a lányoknak. A döntő remek szórakozást hozott a nézőseregnek, és nagy harcot a versenyzőknek.

 

A több mint egyórás döntő után alakult ki a végső sorrend, megszületett a verseny végeredménye:

I. Cséffai Zoltán, II. Fülöp Gábor, III. Bakonyi Kiss Roland, IV. Sári Sándor, V. Pintér Renátó, VI. Farkas Barbara. Gratulálunk nekik!

 A klub vezetősége által felajánlott díjakat a versenyzőknek a Barangoló Közhasznú Egyesület elnöke adta át. A közeljövőben is tervezünk olyan versenyeket, melyen a fiatalok összemérhetik tudásukat valamely területen. S természetesen továbbra is mindenkit szeretettel várunk klubestjeinkre. A Katakomba Ifjúsági Klub működését a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram támogatásával tudja egyesületünk biztosítani.

- HL -