Suli-diszkó

A Végegyházi Általános Iskola Diákönkormányzata suli-diszkót szervezett 2010. december 20-án a pinceklubban.

Iskolánk Diákönkormányzatának tagjai néhány hónappal ezelőtt felvetették, jó lenne a téli szünet előtti utolsó napon diszkót szervezni. Az ötletből később elhatározás született, majd a tettek mezejére léptünk. Hamarosan elérkezett annak is az ideje, hogy már csak a helyszínt kellett berendeznünk. Erre az előző hét szombatján került sor, amikor is kitakarítottunk, átrendeztük a pinceklubot, valamint egy drogprevenciós kiállítást is berendeztünk a diákok számára. A délelőtti karácsonyi ünnepségen is fel-felmerült a téma, vajon milyen lesz majd a buli. Nem kellett sokat várni, hiszen délután háromkor a negyedik, ötödik és hatodik osztályosok elkezdhették a bulizást.

S hogy igazi jó hangulat lehessen, azt két igazi DJ garantálta, Dús Gábor és Keresztes János személyében. A lányok – bátrabbak lévén – bombázták őket kérésekkel, s szinte végig táncolták a diszkó három óráját. Végül még a fiúkat is sikerült táncra perdíteni, de ebben a főszerepet Tóthné Molnár Katalin játszotta, aki elkísérte negyedikeseit a bulira.

Hatkor búcsút vettünk egymástól, majd rövid szünet után, hét órakor kezdődhetett a hetedikesek, nyolcadikosok bulija. Ott folytatták, ahol a „kicsik” abbahagyták, s mulattak egészen záróráig. Reméljük lesz még ilyen buli!

A DÖK szervezte diszkó nem jöhetett volna létre külső segítség nélkül. Hiszen a két DJ ingyen szolgáltatta a zenét, s mivel mezőhegyesiek, Andrej Attila hozta-vitte őket. A rendezvény felügyeletében pedig még Horváth László segített. Köszönet érte!

- HJ -