Karaoke-est a Katakombában

 

A Barangoló KHE Katakomba Ifjúsági Klubja karaoke klubestet rendezett január 23-án este a Pinceklubban.

Nemcsak a vendégek, a rendezők is izgatottan várták, hogyan sikerül az első karaoke program. Ceremóniamesterünk, Besenyő Laci gondoskodott róla, hogy erre az estére is rendben legyen a technikai háttér. A szokott időpontnál is előbb kezdtük a beszerelést, hogy erre a különleges alkalomra megfelelően felkészüljünk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a beszerelés alatt is igen jól szórakoztunk, s rádöbbentünk, hogy nem is olyan egyszerű dolog zenei alapra énekelni. Sőt elmondhatjuk, hogy egyik-másik produkciónk minden alapot nélkülözött. Még szerencse, hogy nem mi szolgáltattuk az est főműsorát.

Az általunk keltett és a pincéből kiszűrődő „rettenetes” zajok ellenére is, hét óra körül már megjelentek első vendégeink, akik nem csak vendégek voltak, hanem mini háziversenyünk első jelentkezői is. Hiszen „világtörténelmi” eseményként sor került az első KÉK LAGÚNA Karaoke versenyünkre is. A versenyzők izgatottan tanulmányozták a dalok listáját, a választás komoly dilemmája elé kerülve. Mert választék volt bőségesen. Ha már verseny, akkor szigorú szakmai zsűrire is szükség volt. Ezt a nehéz tisztet Gyüre Tamás és Augusz Zoltán vállalta magára.

Nyolc óra után kezdetét vette a verseny. Hat versenyző ragadta kezébe a mikrofont, s mutatta meg, mit tud. Csak a produkciók elhangzása után döbbent rá a zsűri, milyen gigászi feladatot vállalt. Hiszen énekeseink nem csak ragyogóan adták elő az általuk választott dalokat, de remek hangulatot is varázsoltak. Ebben a közönség is maximálisan partner volt, hiszen végig ütemes tapssal kísértek minden produkciót. Míg a zsűri ítélethozatalra visszavonult, a versenyzők és a közönség közös énekléssel múlatta az időt. Azután eljött az igazság pillanata, megszületett az eredmény. A verseny fődíját, a Kék lagúna pizzát, s hozzá az üdítőt Kalmár Pál nyerte meg. Ezek után következett az igazi karaoke show, a közönség együtt énekelte a dalokat több mint egy órán keresztül.

Nagyon jó hangulatú este kerekedett, melynek folytatása is lesz. Két hét múlva veletek ugyanitt! Aki kimaradt a jóból, látni és hallani szeretné fellépőinket, vagy úgy gondolja ügyesebb résztvevőinknél, bizonyíthat február 6-án este a Katakomba Ifjúsági Klubban.

Minden klubtagunkat szeretettel várunk!

- HJ, HL -