MEGKEZDŐDIK A JUBILEUMI HORGÁSZÉV VÉGEGYHÁZÁN!

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2010 őszén alakult meg, így az idei évben ünnepelhetjük a tizedik születésnapunkat. Hamarosan kezdődő 2020-as szezonunknak ez a jubileum lesz a központi motívuma, hiszen egyszer tízéves egy egyesület.

Horgászegyesületünk az idei évben február 8-án tartja meg rendes éves közgyűlését, ahol is áttekintjük az elmúlt év eseményeit, történéseit, és elfogadjuk az idei év programját és munkatervét.

Fontos feladatunk lesz az egyesület tízéves szülinapjának megünneplése, az ünnepi rendezvények lebonyolítása. Azok a rendszeres és megszokott feladatok bővülnek most ki, amelyeket már az előző években megszoktunk.

A horgászengedélyek kiadása január harmadik hetétől kezdődik meg, a szabályoknak megfelelően, a megszokott helyen. A jegykiadás helye a Barangoló Közösségi Ház ideje: csütörtökön és pénteken 15.00 órától 18.00 óráig. Egyesületünk június 29-ig forgalmazza a horgászokmányokat az idén, ez a határideje annak, hogy horgásztársaink nálunk válthassanak engedélyt. Ugyaneddig tart a Végegyházi Horgásztó éves területi jegyeinek értékesítése is.

Az egyesületi tagdíj az idei évben a közgyűlés döntése alapján háromezer forint lesz, az állami jegy 3.300 Ft, a szövetségi tagdíj pedig 2.000 Ft lesz. Tehát, aki az alap engedélyt nálunk kívánja megváltani, összesen 8.300 Ft-ot kell, hogy fizessen. A Végegyházi Horgásztó éves területi engedélye 30.000 Ft, a napijegy ára 3.000 Ft-ba fog kerülni. Az egyesületünk továbbra is forgalmazza a KHESZ területi jegyeit, az összevont területi jegy ára 32.700 Ft, a napijegy ára 3.000 Ft lett. Az Észak- Közép-és Dél-békési csatornákra szóló éves engedély 10.700 Ft, a Dél-Békési csatornákra szóló jegy 3.500 Ft lett, a szövetség közlése szerint.

A legfontosabb határidő: a fogási naplók leadása február 28. A fogási naplót összesítve annál az egyesületnél kell leadni, ahol váltva lett.

Egyesületünk az idei évben is várja horgásztársaink adó egyszázalékos felajánlásait az 18148958-1-04 adószámra, felajánlásaikat előre is köszönjük.

Az idei horgász szezonra kívánunk minden horgásztársunknak sikeres, fogásokban gazdag évet, görbüljön a bot!

Horváth László