FALUSI CIVIL ALAPBÓL KORSZERŰSÖDÖTT A VÉGEGYHÁZI HORGÁSZTÓ

A Végegyházi Sporthorgász Egyesület 2022-ben nyerte el a Magyar Falu program Falusi Civil Alapjának támogatását, melynek segítségével komfortosabb hely várja a horgászokat.

A Végegyházi Horgásztó 2015 óta folyamatosan változik, fejlődik. A kezdeti kopár, sárga agyagpart először zöldülni kezdett, majd kiülőkkel gyarapodott.

 

A következő lépcsőfok a pályázat keretében megvalósult napelemrendszer, mely biztosítja a szükséges elektromos energiát a vízforgatáshoz, illetve a működéshez. Mindezt környezetbarát módon és gazdaságosan.

 

Vagyonvédelmi kamerarendszer és wifi elérhetőség is szolgálja most már a horgászainkat. A pályázatból telepített vagyonvédelmi rendszer a Végegyházi Horgásztavon lévő vagyon megőrzését, és a fejlesztések megvédését segíti. A wifi elérés és a térvilágítás a komfortérzetet javítja, hiszen a wifi iránt egyre nagyobb az igény. Most már tavunkon is szabad a pálya, vagyis az internet.

 

Esztétikus, szép faház fogadja most már látogatókat, ahol halőreink is kényelmesebb körülmények között végezhetik a munkájukat,  és kulturált környezetben tudjuk fogadni a látogatókat.

 

A Végegyházi Horgásztóra kilátogató horgászokat, és az itt megvalósuló közösségépítő rendezvényekre látogatókat még szebb és praktikusabb környezetben tudjuk fogadni, s az egyesület működését is segítette a pályázatból megvalósuló beruházás.

 

Mivel a Végegyházi Horgásztó is egy közösségi tér, a megvalósuló fejlesztéssel tovább segítettük településünk fejlődését, s a lakosság minden rétegének szórakozását, pihenését.

Most már csak a jó időre kell várnunk, hogy elindulhasson a 2024. évi horgász szezon. Mindenkit szeretettel várunk A Végegyházi Horgásztónál!

A beruházás a Magyar Falu program Falusi Civil Alapjának támogatásával valósult meg.